aluminyum doğrama hizmetleri

Alüminyum Doğrama

Kapı ve pencere sistemlerinde ekonomik çözümlerden biridir. Alüminyum profil yüzeyleri anodize edilmiştir. talebe göre elektrostatik boya ile renk artımı yapılabilmektedir. Alüminyumun diğer doğrama hammadelerine göre daha hafif ve daha uzun ömürlüdür. Isı yalıtımlı ve su geçirmeyen bir yapıya sahip olan Alüminyum kolayca açılıp kapanabilen bir yapıya sahip olması sebebi ile tüketicilerin en çok tercih ettiği ürün olmuştur.

Isı yalıtımlı alüminyum kapı ve pencere sistemi

Alüminyum kapı ve pencere sistemi oldukça yayın bir kullanıma sahip olmakla beraber estetik ve teknik bir çok özellik ve güzellikleri bir araya getirmektedir. ısı yalıtımlı kapı ve pencereler ekonomiktir. ve zengin aksesuarlar kullanılabilir. bir çok açma tekniği mevcuttur.
Geniş uygulama alanlarına sahip olan alüminyum kapı ve pencere sistemlerinin ısı iletkenlik katsayısı yüksektir.

İmalat ve Montaj

Gözde Cam Balkon aluminyum doğrama kapı ve pencere sistemleri konusunda hem kullandığı kaliteli malzeme hem de alanında uzman personelleri sayesinde en kaliteli hizmeti vermeyi garanti etmektedir. Ücretsiz keşif yapılarak en uygun malzeme seçimi yapılıp söz verilen süre içerisinde montajını tamamlayıp teslim eder.

Hemen Ara
WhatsApp chat